Ajándékok

Évente több mint 1.500 diák számára nem lehetséges összeállítani olyan ajándék képválogatást ami mindenkinek egyformán megfelelne.

Tapasztalatunk szerint a megszokottan kiporciózott “ajándék csomagok” tartalmának legalább a felére nincs is szüksége a diákoknak és családjuknak. Azok helyett többnyire más képeket választanának maguknak ha erre lehetőségük nyílna. Egy ideig a piaci mintához ragaszkodva mi is folytattuk a számunkra kényelmes -és főképpen gazdaságos- ajándékozási formát. Összeállítottunk egy szerintünk optimális fényképmixet és átadtuk a tabló szállításakor. Ennyi, “aviszon’látásra“!

Először 2006-ban vezettük be azt, hogy minden diák és család saját maga válogathatja össze a neki megfelelő ajándék képeit. Otthonából elérhető OnlineShop-unkon keresztüli képválasztásnak nagyon nagy sikere volt, ezért azóta is ezt a sémát követjük. Ennek eredménye képpen, automatikusan semmilyen képet nem erőszakolunk a diákokra és szüleikre. Egyedül a kis-tablót adjuk ajándékként a diákok számára, hiszen arra vitán felül mindenkinek szüksége van.


Egyetlen szabályt kell szem előtt tartani csupán:
Alap Tabló esetében 2.350Ft, Extra Tabló esetében pedig 2.900Ft, legyen a képek rendelési értéke.

Utanrendelesi arak


Természetesen ha valaki ennél többet szeretne magának, rendelhet további képeket is, csak fizetnie kell érte.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT TABLÓFOTÓZÁSRA ÉS TABLÓKÉSZÍTÉSRE ÖN IS!
Idén különlegesen kedvező árakkal és ajándék portfólió fotózással minden diák számára!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését megválaszoljuk!


Érdekel - Jelentkezés