Kombinálás

Kombinált szolgáltatói ajánlatok

…nem jó mindenre, hanem igazán semmit sem szolgál teljességgel!

Erről nem annyira tudok hosszan írni, mert ugyan több csoport is felkért már a “közösülésre” :-D, de látván a leendő társakat pontosabban azok hozzáállását, inkább elegánsan kifaroltam fúziós ajánlatból!

Papírforma szerint rendkívül előnyösnek tűnik egy ilyen, de már a józan paraszti észgép beizzításával is gyorsan kiderülhet, hogy ez egy meglehetősen rossz döntés lenne részemről.

Megrendelő oldaláról nagyon kényelmes elhatározásnak tűnhet ez a megoldás. Kicsi helyen elfér a papíron és az összetettsége miatt már az aláírásának pillanatában sincs fogalmunk arról pontosan mennyit és mire fizetünk a végére.

Az ilyen árukapcsolásnak az egyetlen küldetése, hogy a rossz minőséget, “Kényelmes vagyok!” feliratú csomagolásban nagyon drágán eladják!

Vannak szolgáltatók akik ezt felismerték és erre profin szakosodtak.
Önállóan legtöbb esetben teljesen alkalmatlanok a mesterségük ellátására, ezért egy fantázianév alatt intéznek -szinte- mindent! Tánctanár, ruhaszabó, nyomdász, fotós, büfés…, és mindenki más aki a múltkor még nem volt itt, de úgy látom ő is éhes! A lényeg, hogy kapjanak “egymilliót” és minden rendben lesz! …ezzel kezdetét veszi a kombinált szolgáltatás alapvető jellemezője:

Nagyon drága és mindennel gond van!

Nem csak a minőségre garancia, de akár több százezer forintot is megtakaríthatunk, ha vesszük a fáradságot és minden szolgáltató ajánlatát egyenként meghallgatjuk.