Alap Csomag

145.000Ft  …ebből levásárolható diákonként 2.350Ft.
Tehát (pl.) egy 26 fős osztály esetén a voucher levásárlását követően csupán 3.227Ft/diák az egyenleg.
Mérete 100x70cm, fa kerettel, két akasztóval és üveg előlappal szerelve.

Tabló Portré:
A portrék készítésekor nincs se képszám, sem pedig idő korlát! A tabló portrét nem kell egyből a helyszínen kiválasztani. Az osztály tabló portréit honlapunkon egy zárt galérián keresztül publikáljuk. A diákok otthonról kényelmesen a szülők vagy barátok bevonásával választhatják ki a tablón megjelenő portrét.
A fényképek készülhetnek az iskolában, egy másik helyszínen vagy akár a műtermünkben.
A tanárok portréinak elkészítése létszámuktól függetlenül és további ráfizetés terhe nélkül készül el.

Tabló arculata:
Alap csomag arculata egyszerű és nagyon kényelmes.
A diákok a felajánlott kollekcióból választanak egy tetszőleges hátteret (vagy küldenek egy számukra tetszőt) és arra kerülnek rá az elkészült portrék és a szükséges feliratok.

WebGaléria:
Minden általunk készített kép vagy akár az egész galéria tartalma a WebGalériából letölthető. Ennek mérete kizárólag internetes felhasználásra alkalmas. (a publikált képek minimum mérete nem kisebb mint 480x640px/96dpi)
A tabló leszállítását követően FTP-szerverünkről már minden kép letölthető a regisztrált diákok, tanáraik és szülők számára.

Ajándékok:
Kiporciózott ajándék képcsomag –beleértve a kis tablót– nem jár, azonban online felületünkön keresztül diákonként 2.350Ft értékben készpénz fizetése nélkül vásárolható fénykép. > ajéndékokról részletesen itt olvashatsz <

Érdekel - Jelentkezés