Ajándékok

Évente több mint 1.500 diák számára nem lehetséges összeállítani olyan ajándék képválogatást ami mindenkinek egyformán megfelelne.

Tapasztalatunk szerint a megszokottan kiporciózott “ajándék csomagok” tartalmának legalább a felére nincs is szüksége a diákoknak és családjuknak. Azok helyett többnyire más képeket választanának maguknak ha erre lehetőségük nyílna. Egy ideig a piaci mintához ragaszkodva mi is folytattuk a számunkra kényelmes -és főképpen gazdaságos- ajándékozási formát. Összeállítottunk egy szerintünk optimális fényképmixet és átadtuk a tabló szállításakor. Ennyi, “teccik nem teccik, aviszon’látásra“!

Először 2006-ban vezettük be azt, hogy minden diák és család saját maga válogathatja össze a neki megfelelő ajándék képeit. Otthonából elérhető OnlineShop-unkon keresztüli képválasztásnak nagyon nagy sikere volt, ezért azóta is ezt a sémát követjük. Ennek eredményeképpen, automatikusan semmilyen képet nem erőszakolunk a diákokra és szüleikre.

Mini Portfólió:
Az Extra csomag választása esetén minden diáknak lehetősége van kipróbálni magát modellként.
Profi műtermünkben egy 30 perces profi fotózáson. Ezt elcserélheti család vagy párfotózásra is.
A képeket egy zárt galériában felirattal védve megtekintheti és vásárolhat belőle akár díj fizetés nélkül a 2.900 Ft-os vásárlási utalvány terhére is.Egyetlen szabályt kell szem előtt tartani csupán:

Alap Tabló esetében 2.350Ft, Extra Tabló esetében pedig 2.900Ft, legyen a képek rendelési értéke.

Utanrendelesi arak


Természetesen ha valaki ennél többet szeretne magának, rendelhet további képeket is, csak azért már fizetnie kell.


Érdekel - Jelentkezés